Vergouw Consulting

dec/21

13

Managementcoach Gyuri Vergouw publiceert magische roman Het labyrint van de ziel

het labyrint van de ziel

Begin december 2021 verscheen ‘Het labyrint van de ziel’, de nieuwe magische, spirituele roman van auteur Gyuri Vergouw. Opmerkelijk, want de schrijver staat top op heden bekend als auteur van non-fictieboeken als De Strafschop en Het dodo-effect, maar komt nu met een magisch verhaal vol mythische wezens.

‘Het labyrint van de ziel’ is een mythische vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden. De roman is geïnspireerd door klassieke werken als de Odyssee, maar evenzeer door spirituele auteurs als Paulo Coelho (De alchemist) en James Redfield (De Celestijnse belofte). Het verhaal sluit daarnaast aan bij stromingen als de positieve psychologie.
Hoofdrolspeler Jason Leonard dreigt in ‘Hat labyrint van de ziel’ na een schipbreuk alles in zijn leven kwijt te raken. Hij belandt op een onbekend eiland waar hij een mysterieuze grot binnentreedt. Zo wordt hij een labyrint vol magische, mythologische figuren binnengeleid. Deze figuren geven hem raad om persoonlijk te groeien maar Leonard zal zélf de keuzes moeten maken die hem uit zijn benarde positie zullen bevrijden.
‘Juist in deze voor veel mensen moeilijke tijden is een vertelling die hoop en mogelijkheden tot zelfreflectie en groei biedt van belang’, aldus Vergouw, ‘De roman valt te lezen als een magische en spannend verhaal, maar evenzeer als een zelfontwikkelingsboek. Het is mede gebaseerd op vele honderden coaching gesprekken die ik heb gevoerd en de vragen waar mensen in het heden mee worstelen, waaronder onderwerpen als work-life balance, levensgeluk en relatievragen.’
Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn dagelijks werk als coach en adviseur geconfronteerd met levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt. Zijn oeuvre omvat inmiddels elf titels, waaronder titels als De Strafschop, die hem internationaal de geuzennaam professor penalty opleverde, en Het dodo effect. Hij is al bijna 25 jaar hoofdredacteur van managementsite.nl, met bijna 100.000 online leden een groot managementforum. Ook organiseerde hij tienmaal het NK Air Guitar. Vergouw is voormalig bestuurslid en penningmeester van Paradiso en huidig voorzitter van de raad van toezicht van poppodium Melkweg, beiden in Amsterdam.

Het labyrint van de ziel
Auteur: Gyuri Vergouw
ISBN 978-90-805317-7-2
Uitgeverij Vergouw Publishing
Prijs € 20,–

No tags

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
Development by Super Interactive