Vergouw Consulting

Het labyrint van de ziel

Het labyrint van de ziel start met een break in het leven van de hoofdpersoon. Hij wil letterlijk even alleen zijn omdat het leven een beetje teveel is geworden en hij als persoon wat verloren raakt. Via het labyrint ontdekt hij dat hij het leven zelf een beetje “veel “heeft gemaakt en met de juiste gewetensvragen tijdens zijn reis leert hij weer bij zichzelf terug te komen om een nieuwe start te maken. Het boek laat je glimlachen en er is zeker ook zelf herkenning.

Anita van den Heuvel The Weight Coach

Niet alle reageerders willen met naam en toenaam genoeemd worden, maar bijgaand enkele reacties:

Prachtige cover, mooie titel, lekker alias, sterk verhaal.

Ik heb ervan genoten. Absoluut een aanrader voor iedereen. Prettig geschreven

Een mooi boek, heel prettig leesbaar , je kunt er volledig in opgaan en mooie lessen

Inmiddels meer dan 10.000 maal gelezen en ‘counting’, een interview dat ik heb afgegeven aan professor Dr. Willem Mastenbroek over de achtergronden van mijn nieuwe boek Het labyrint van de ziel.

https://www.managementsite.nl/gyuri-vergouw-professor-penalty-magisch-realistisch

https://www.managementsite.nl/gyuri-vergouw-professor-penalty-magisch-realistisch

Het labyrint van de ziel

· · · · · ·

Begonnen in het boek en kon het niet meer wegleggen. Het is zo fijn makkelijk geschreven maar met veel inzichten in jezelf waardoor je toch het een paar uur even aan de kant legt om na te denken. Wie is er nu niet klaar in deze tijd voor wat zelfinzicht en een magisch verhaal..?
Rienke Vingerling / Ixly – Tony Robbins

Het labyrint van de ziel is een lezenswaardige roman, absoluut anders, beetje vreemd, onderscheiden, uniek en geeft stof tot nadenken! Zeker ook door de gebruikte symboliek, volksgeloof en de goden. Een aanrader!
Robert Johan Directeur / IT-auditor @Soll-IT

Met Het labyrint van de ziel steekt auteur Gyuri Vergouw Paulo Coelho (De alchemist) naar de kroon. Topboek!
Gert-Jan Jimmink / Boekhandel Jimmink Amsterdam

Een inspirerende en speelse roman, mooi en toegankelijk geschreven. Komt binnen in de ziel.
Helga Bouwman

· · · · · · · · · ·

Enkele van de eerste reacties op het Labyrint van de ziel

Een prachtige roman over persoonlijk leiderschap en -integriteit, hoe blijf je trouw aan jezelf en aan je principes. Een must read!
Claudia Geene
Executive Coach/ Greenleaf Academy for Servant Leadership

Een voor mij vruchtbaar boek met mooie zinnen en dialogen. Het verhaal is lichtvoetig geschreven, doet denken aan Alice in wonderland, waardoor de levenslessen makkelijk zijn op te nemen. Er wordt veel verteld in slechts 200 pagina’s maar ik krijg nergens het gevoel dat het te snel gaat.
Hans Almhof
Auteur van o.m. Storm in het brein

Hoe zou het zijn als ik echt naar mijn kern zou reizen. Het labyrint van de ziel biedt een antwoord op deze vraag. Een spannend, wijs en humorvol boek over de essentie van het leven.
Sven Goedbloed
Consultant, gids van executives

Verkrijgbaar bij Bol.com, Amazon.nl, Businezz.nl, Managementboek.nl en alle andere boeken verkoopadressen.

· · · · · · · · · ·

het labyrint van de ziel

Begin december 2021 verscheen ‘Het labyrint van de ziel’, de nieuwe magische, spirituele roman van auteur Gyuri Vergouw. Opmerkelijk, want de schrijver staat top op heden bekend als auteur van non-fictieboeken als De Strafschop en Het dodo-effect, maar komt nu met een magisch verhaal vol mythische wezens.

‘Het labyrint van de ziel’ is een mythische vertelling die de lezer hoop en inspiratie biedt en inzicht geeft in de mogelijkheden om levensvragen zélf te beantwoorden. De roman is geïnspireerd door klassieke werken als de Odyssee, maar evenzeer door spirituele auteurs als Paulo Coelho (De alchemist) en James Redfield (De Celestijnse belofte). Het verhaal sluit daarnaast aan bij stromingen als de positieve psychologie.
Hoofdrolspeler Jason Leonard dreigt in ‘Hat labyrint van de ziel’ na een schipbreuk alles in zijn leven kwijt te raken. Hij belandt op een onbekend eiland waar hij een mysterieuze grot binnentreedt. Zo wordt hij een labyrint vol magische, mythologische figuren binnengeleid. Deze figuren geven hem raad om persoonlijk te groeien maar Leonard zal zélf de keuzes moeten maken die hem uit zijn benarde positie zullen bevrijden.
‘Juist in deze voor veel mensen moeilijke tijden is een vertelling die hoop en mogelijkheden tot zelfreflectie en groei biedt van belang’, aldus Vergouw, ‘De roman valt te lezen als een magische en spannend verhaal, maar evenzeer als een zelfontwikkelingsboek. Het is mede gebaseerd op vele honderden coaching gesprekken die ik heb gevoerd en de vragen waar mensen in het heden mee worstelen, waaronder onderwerpen als work-life balance, levensgeluk en relatievragen.’
Auteur Gyuri Vergouw wordt in zijn dagelijks werk als coach en adviseur geconfronteerd met levensvragen van cliënten. In Het labyrint van de ziel heeft hij zijn kennis hiervan op inspirerende wijze verwerkt. Zijn oeuvre omvat inmiddels elf titels, waaronder titels als De Strafschop, die hem internationaal de geuzennaam professor penalty opleverde, en Het dodo effect. Hij is al bijna 25 jaar hoofdredacteur van managementsite.nl, met bijna 100.000 online leden een groot managementforum. Ook organiseerde hij tienmaal het NK Air Guitar. Vergouw is voormalig bestuurslid en penningmeester van Paradiso en huidig voorzitter van de raad van toezicht van poppodium Melkweg, beiden in Amsterdam.

Het labyrint van de ziel
Auteur: Gyuri Vergouw
ISBN 978-90-805317-7-2
Uitgeverij Vergouw Publishing
Prijs € 20,–

No tags

Vergouw Consulting heeft in september en oktober 2018 een onderzoek gedaan naar de activiteiten en uitstraling van poppodium P60 in Amstelveen.

Dit resulteerde in een doorontwikkelplan voor een beter business model en afdoende weerstandsvermogen.

Na zijn presentatie bij de wethouder zijn de output afspraken gewijzigd om dit vernieuwingsplan mogelijk te maken.

In 2019 is gebleken dat de implementatie van het plan van Vergouw heeft gewerkt waardoor de gewenste resultaten zijn bereikt.

Vergouw heeft in korte tijd een realistisch haalbaar advies geschreven waar P60 veel baat bij heeft gehad.

Ik kan Vergouw Consulting van harte aanbevelen.

Gerard Lohuis

Directeur-bestuurder P60 Amstelveen

· · · · · · · · ·

Commitment, de belofte van betrokkenheid en bevlogenheid in organisaties

Commitment, de belofte van betrokkenheid en bevlogenheid in organisaties

Nog steeds wordt het boek ‘Commitment, de belofte van betrokkenheid en bevlogenheid in organisaties’ met regelmaat aangehaald. Zoals hier: Werkplaats voor verandering

· · · · · · · ·

Vanavond de première van de bordreclame van Vergouw Consulting in het Rabo Stadion te Velsen bij Telstar-Sparta. En op niet al te lange termijn meer informatie over onze voetbal en management gerelateerde activiteiten in de regio.201901059_Vergouw_zicht

· · · · · ·

Niet voor het eerst, maar het blijft leuk: weer een coverartikel op ManagementSite van de hand van Gyuri Vergouw. Inmiddels zijn 45! artikel voor de site, met bijna 100.000 leden een van de meestgelezen managementinformatiebronnen in Nederland. Dit keer over Het nieuwe organiseren. Wat heeft deze stroming ons daadwerkelijk gebracht. Geen cynisch verhaal, maar een opbouwend en reflecterend verhaal over auteurs als Simon Sinek en Ricardo Semler. Zie https://www.managementsite.nl/nieuwe-organiseren-modieuze-prietpraat-krachtige-sociale-innovatie

· · · · · · ·

aug/18

21

Artikel in M&C Quarterly

Door de redactie van het vakblad van de Orde van organisatieadviseurs (Ooa), Management & Consultant Quarterly (M&C) werd ik enige tijd geleden gevraagd een artikel te schrijven op basis van mijn boek De managementmonologen. Het zou moeten aansluiten bij het thema van het nummer: ‘Vakmanschap’. Daar is ‘De onmisbare consultant’ uit voortgekomen, dat je hier als bijlage kan downloaden. Ik ben zelf vooral tevreden over de openingsalinea;-)MC 2018 Q3 Vergouw – De Onmismare Consultant

· · · · · · · ·

Older posts >>

Theme Design by devolux.nh2.me
Development by Super Interactive