Vergouw Consulting

mei/10

17

17 mei: hele week optredens in Studio E&W – RTL-Z

Succes boek je met een team dat wil winnen

In deze uitzending van Studio E&W op RTL Z komt de stelling ‘Succes boek je met een team dat wil winnen’ aan bod. Regisseur Steven de Jong, onder andere bekend van de film ‘De hel van ‘63′, kijkt naar hoe hij tijdens het maken van een film als team succes probeert te behalen. Gyuri Vergouw (associate partner bij Holland Consulting Group en hoofdredacteur van Managementsite.nl) is econoom, maar heeft ook grote affiniteit met sport. Vanuit zijn ervaring binnen organisaties blikt hij vooruit op het aankomende WK voetbal. De link met het bedrijfsleven wordt gelegd door Joep Straathof.

De opnamen voor het programma hebben al eerder plaatsgevonden. Joep Straathof is op 19 maart j.l. plotseling overleden. In deze uitzending is hij te zien als gast. In overleg met de nabestaanden is besloten de uitzending te continueren.

Deze uitzending wordt van maandag 17 mei tot en met vrijdag 21 mei 2010 uitgezonden op RTL Z. Na afloop praten de gasten en presentatoren op internet na. U kunt zowel de tv-uitzending als de internetuitzending bekijken via: http://www.rtl.nl/financien/studioew/video/

· · · · · ·

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>

Theme Design by devolux.nh2.me
Development by Super Interactive